Využili ste už našu akciu na gumáky? Pri kúpe jarných topánok alebo prši či termo súpravy máte s kódom "gumakyzapolovicu" gumáky značky Mikk-line za polovicu. Teda už od 15 EUR! A to sa opla :)

Kategórie
 
 
 
 
 

Happymess - štýlové oblečenie od našich susedov!

Kamoši, úprimne, táto značka je sen! Dietky oblieka lokálne, štýlovo a používa kvalitné materiály. Povieme vám kto za ňou stojí. Hoci ich produkty pôsobia totálne svetovo, pochádza od jedného z našich susedov. Chcete vedieť od ktorého? Viete prečo ich tak ľúbime? A viete, že ich produkty kúpite aktuálne len u nás?

Happymess - štýlové oblečenie od našich susedov!

Keď sa Ole rozbúcha srdiečko

Ak ste už čítali nejaký náš článok o niektorej z Kroki značiek (ak nie, okamžite to napravte!), viete, že vždy sa pýtam Oli (tej z Kroki) ako značku objavila. Teraz som dostala pár minútovú hlasovku, z ktorej bol cítiť úsmev. Toto vám bola láska!

happymess

Ola normálne lustrovala internet a zrazu tam bol Happymess. Ten názov? Veď to vám je totálna paráda! A tak sa pustila do čítania, pozerania a radosti. Všetko, úplne všetko jej bolo zrazu blízke. Dizajn, ekológia, filozofia. Jedno esteticky založené oko by neostalo suché! Sfleku vedela, že toto je niečo, čo naše Slovensko musí spoznať! A aj spoznáva. Je to exkluzivitka, ktorú nájdete len a len u nás. 

Predsudky bokom!

Ako sme vám už prezradili, táto značka pochádza od našich susedov - z Poľska. Ja viem, všeobecne platí zaužívaná dogma, že ak sa povie Poľsko, okrem geniálnych Kroviek, si predstavíme trhovisko a lacný, často nie veľmi kvalitný tovar. Kamoši, dávame všetky naše ruky do ohňa za to, že nič z toho neplatí pri značke Happymess! A hneď vám poviem prečo.

Happymess

Toto skutočne dizajnové oblečko je navrhované a šité v dielňach v Poľsku. Používané sú len prírodné materiály. Primárne najkvalitnejšia vlna - napríklad merino a organická bavlna. Špeciálne si dávajú záležať na certifikácii, zdravotnej nezávadnosti a udržateľnosti všetkého, čo pri tvorbe využívajú. Nič z toho, čo od Happymess chytíte do ruky, neprecestovalo polovicu sveta. Je fakticky na čase vykašľať sa na predsudky! Veď ak by išlo o značku z Čiech alebo Rakúska (čítaj s prízvukom hodným Cuki a Luki 🙂) boli by sme nadšení.

Za všetkým hľadaj mamu!

Mám vám to tak odsledované, že mamy dokážu fakt všetko. Ani tu tomu nie je inak. Za značkou stojí Daria, mama dvoch veselých dievčat. V roku 2020 si povedala, že urobí niečo parádne a lokálne. Už len ten názov je totálne bájo! Ako sama Daria vraví, vyjadruje radosť z detstva a rodičovstva. Nuž, ale úprimne, je to skôr zmes radosti a chaosu. A tak vznikla táto slovná hračka.

Každý jeden kúsok je navrhnutý tak, aby sa v ňom dietky cítili dobre. Podporuje tak prirodzenú túžbu objavovať a skúmať náš svet. Modely sú voľných strihov a rozhodne vydržia dlhšie ako jedno konfekčné číslo. No a keďže ide o topkový materiál oblečko podedia aj ďalšie dietky. Zaručene!

Ľudsky a láskavo

Poviem vám ako to je. Okrem samotného produktu, ktorý je ozajsky na svetovej úrovni, nám záleží na tom, aby sme mali s našimi dodávateľmi skvelé vzťahy. No a ešte filozofiu a lásku k práci. Pri značke Happymess to platí na dvesto percent!

A viete čo je super? Toto oblečko je v našich končinách pomerne neznáme, takže pravdepodobnosť, že sa stretnú dve dietky v rovnakých šatách sa blíži k nule. Ste do nich rovnako ako my? Neostáva vám nič iné, ako si pozrieť našu ponuku! 

Pre kroki.sk a najmä pre vás napísala Martina Autnerová.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia