Využili ste už našu akciu na gumáky? Pri kúpe jarných topánok alebo prši či termo súpravy máte s kódom "gumakyzapolovicu" gumáky značky Mikk-line za polovicu. Teda už od 15 EUR! A to sa opla :)

Kategórie
 
 
 
 
 
 

Happymess - štýlové oblečenie od našich susedov!

Kamoši, úprimne, táto značka je sen! Dietky oblieka lokálne, štýlovo a používa kvalitné materiály. Povieme vám kto za ňou stojí. Hoci ich produkty pôsobia totálne svetovo, pochádza od jedného z našich susedov. Chcete vedieť od ktorého? Viete prečo ich tak ľúbime? A viete, že ich produkty kúpite aktuálne len u nás?

Povieme vám, ako to funguje v lesnej škôlke

Kamoši, vieme, že vybrať správnu škôlku pre svoje dietko nie je vôbec easy. Povieme vám, ako to funguje v lesnej škôlke, čo od nej očakávať a prečo sme tam skončili my. Je pravda, že dieťa z lesnej škôlky ani netuší, ako sa drží ceruzka? Téma je práve teraz vysoko aktuálna, tak poďme na to!

Aké boli prvé kroky našich Kroki?

Dozviete sa, ako vznikli Kroki, či sú ich dietky často špinavé, koľko ľudí pre Kroki pracuje. Ale aj to, že sa chcú kamošiť s konkurenciou a prečo sa takmer rozviedli. Príjemný, uvoľnený rozhovor s dvoma super ľuďmi o práci a súkromí.

Poradíme vám: Ako obliecť nechodca?

Čo na jar, prípadne na jeseň, obliecť a obuť dietku, ktoré začína s chôdzou? Keď ponožky nestačia a na topánky je ešte priskoro? Ako zvládnuť toto obdobie, kedy drobec viac sedí na zadočku, prípadne chôdzu strieda so štvornožkovaním? Ako nechať deti objavovať svet a neukazovať im ho len z tepla kočíka alebo nosiča?

Novinka v Kroki: Camper

Je takmer isté, že obuv značky Camper ste už niekde stretli. Nie sme prví a ani jediní, kde ich botky môžete kúpiť. Napriek tomu sme si natotálku istí, že im miesto v našej ponuke právom patrí. Prečo? Za naším rozhodnutím je trocha nostalgie, odvahy a spoločné hodnoty. Začnime, teda na začiatku.

Slnečné okuliare a malé deti: Nutnosť či prežitok?

Takto vám povieme, o téme slnečných okuliarov u malých detí sa toho už popísalo. Netušili sme ako z toho von, a tak sme si povedali, že sa opýtame priamo odborníkov. Lebo nám záleží na dietkach. Našich a aj vašich. 🙂

Lyžovačka, snehovačka, zimná blatovačka: Čo obliecť deťom?

Takto vám poviem, času vonku trávime dosť. Musím sa však priznať! Vo vrstvení a správnom obliekaní dietok mám, ale, že furt hokej. No ešteže mám tú Olu. Hej, zasa tú, z Kroki, ktorá mi to asi sedemdesiaty raz odznova vysvetlila. :) 

Vianoce u Krokovcov

Takto vám poviem, tento článok bude osobný. Bude úprimný, láskavý a verím, že bude hriať pri srdci. Nebude o topánkach, darčekoch, nákupoch, zľavách ani vrstvení či merino výbave. Bude o nich -  Krokovcoch a ich Vianociach.

Ako obliecť dieťa do každého počasia?

A je to opäť tu! Striedanie ročných období. Nočná mora každého rodiča. Áno, pidičlovek furt dačo potrebuje. Furt rastie. A teraz nás skúša ešte aj počasie. Povieme vám naše tajomstvo. Stačia dve súpravy a celkom easy s nimi precupkáte naprieč celým rokom. Chcete vedieť viac? Nah, nech sa páči.

Adventný kalendár   

Pedag - rýchla starostlivosť o obuv s pridanou hodnotou

Starať sa o obuv treba. Fakt je, že väčšinu z nás to proste nebaví! Nemáme čas, chuť a hlavne, kto má vedieť, ktorý zo stoviek prípravkov je ten pravý? Potom nás predajcovia začnú ohurovať množstvom krokov, než s topánkou môžeme vôbec vybehnúť von. Určite to ide aj inak. 🙂

Novinka v Kroki, ktorú by aj Perinbaba závidela!

Áno, je to tak. V našom obchodíku máme ďalšiu novinku. Spája teplo, mäkko, zodpovednosť, kvalitu. Až sa nám duše chvejú od vzrušenia. Ako jediní na Slovensku máme Fluff. Parádnu značku zimného oblečenia navrhovanú a kompletne vyrábanú tu hľa, u našich susedov. Chcete vedieť viac? Poďme pekne od začiatku.

Novinka v kroki.sk: Značka s dušou

Áno, áno, máme pre vás novinku! Do nášho obchodíku v týchto dňoch pribudla značka so skutočnou dušou - Little Souls. Ak rozmýšľate, že vám ten názov niečo hovorí, no neviete ho zaradiť, čítajte ďalej. Určo čítajte aj, ak sa chcete o nich niečo dozvedieť alebo ste zvedaví, prečo a, ako sa ku nám dostali.

 

Nízka cena za nosenie

Poznáte to - nie sme takí bohatí, aby sme si kupovali lacné veci. No zároveň nebudete predsa platiť za výšivku značky na rukáve. Veď v inom reťazci majú navlas to isté, no za polovičnú cenu. Ako z toho vykľučkovať a ešte aj získať?

Tajomstvo vrstvenia alebo ako obliecť deti do každého počasia

Švédi vo svojich drsných prírodných podmienkach už dávno pochopili, že neexistuje zlé počasie len zle zvolené oblečenie. Vietor, chlad, mráz, sneh či dážď nie sú žiadnou prekážkou v pobyte vonku, ak vieme ako sa na ne vychystať. 

Nemusíme teda vymýšľať ako naše deti vyblázniť a unaviť :) zavretý doma, stačí ich správne obliecť, vybehnúť von a nechať ich objavovať. Žiadne dieťa totiž nebude spomínať na dni strávené doma pred obrazovkou. A ak sa zapojíte aj vy, rodičia, užijete si krásny spoločný čas, rozhýbete sa a možno si vytvoríte nezabudnuteľné spomienky na celý život :).

Ako určiť správnu veľkosť obuvi?

Množstvo detí nosí nevhodnú veľkosť topánok, nosia príliš malé topánky. Ľahko sa môže stať, že detská nôžka vkĺzne aj do topánky, ktorá je príliš malá a noha pre svoj rast potrebuje dostatok miesta, neustále rastie a vyvíja sa. 

Ako vybrať správnu detskú obuv?

Veľké množstvo detí nenosí vhodnú obuv, čo väčšinou znamená, že nosia príliš malé topánky. Detské nôžky sú mimoriadne jemné a preto sa môže ľahko stať, že vkĺznu do topánky, ktorá je príliš malá. Noha pre svoj rast potrebuje dostatok miesta, neustále rastie a vyvíja sa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia